زنان ميانسالي كه وعدههاي غذايي خود را سريع ميخورند احتمال زيادي دارد كه نسبت به زناني كه آهسته غذا ميخورند به اضافه وزن يا چاقي مبتلا شوند.
در آنچه كه آنها ادعا ميكردند كه نخستين مورد از چنين مطالعه در سراسر كشور در هر نقطه، پژوهشگران دانشگاه اتاگو تجزيه و تحليل رابطه بين خود سرعت غذا خوردن و شاخص توده بدن (BMI) در بيش از يك هزار و 500 زن نيوزيلندي در سن 40 تا 50، گروه سني شناخته شده به در معرض خطر بالاي افزايش وزن ميشود.
بر اساس گزارش شينهوا، مطالعه توسط بخش تغذيه انساني در دانشگاه ميتواند به روشهاي جديد و موفقتر از درمان چاقي منجر شود، محققان ميگويند.
مطالعه محقق اصلي دكتر كارولين گفت: «پس از تعديل عوامل مانند سن، قوميت، سيگار كشيدن، فعاليت بدني و وضعيت يائسگي، محققان دريافتند كه زنان سريعتر غذا خوردن، بالاتر BMI آنها.»
نمايش نتايج : از 2 سال پيگيري در سال آينده منتشر شود انتظار ميرود و اگر تجزيه و تحليل يك رابطه علت و معلولي تاييد، محققان مداخلات متمركز است كه در مورد تشويق زنان به خوردن آهستهتر تست.